FUM LOW FOG. Perfect pentru primul dans.         

       Cu ajutorul masinii de fum low-fog putem creea o atmosfera unica, de basm. Se foloseste indeosebi la dansul mirilor iar impreuna cu luminile care sunt proiectate pe suprafata de dans se realizeaza superbul efect de "dans pe nori", fotografiile astfel realizate fiind de o frumusete fara egal. Fumul greu functioneaza pe baza de gheata carbonica si se caracterizeaza prin faptul ca nu se inalta mai mult de 35 de cm de sol.

fum greu fum care nu se ridica       

Gheata carbonica este in esenta dioxid de carbon solidificat cu temperatura de -87,5 grade si este alimentara, avand o puritate de 99,99%. In acest sens, gheata se poate folosi si in paharele de sampanie la intrarea in sala, sau chiar la cocktail-uri pe parcursul evenimentului. Un colet de gheata contine 18 kg si costa 260 lei si, in ceea ce priveste dansul, ajunge pentru 10-12 minute : dansul mirilor, dansul nasilor si eventual tort sau la bauturi (cocktailuri, sampanie, carafe de vin).

Costul  serviciului :  120 euro (include masinist)- gheata carbonica 18kg inclus

                                                     MASINA DE BALOANE DE SAPUN
     Sute de baloane de sapun plutind vesel completeaza decorul unei petreceri reusite. Au intotdeauna mare succes la cei mici care incearca sa le prinda si alearga nostim in zig zag dupa ele. Iti aducem la petrecere masina profesionala de baloane de sapun si solutia speciala de functionare. Asezata la inaltime sau pe trepiedul ei special, va umple spatiul petrecerii cu baloanele de sapun jucause. Ventilatoarele aparatului vor dispersa bulele la in altime si in toate directiile.


    masina bule sapun     

           ATENTIE: baloanele nu uda si nu lasa urme pe haine. SAe recomanda insa folosirea masinii deasupra unei suprafete tip iarba sau mocheta, deoarece folosita incontinuu umezeste suprafata tip parchet sau gresie, care va deveni astfel alunecoasa. In aceste cazuri masina trebuie oprita la fiecare cincisprezece minute pentru a permite uscarea podelei.Costul  serviciului :  70 euro

ARTIFICII PENTRU DANSUL MIRILOR

        Artificiile pentru dansul mirilor se folosesc de obicei la finalul primului dans, pentru un efect de senzatie. Acestea pot fi asociate cu fumul greu, pentru a se obtine efecte maxime. Pirotehnist autorizat.

artificii dansul mirilor

Costul  serviciului :  100 euro

 

   Tunul de confetti  profesional, actionat wireless, cu aer comprimat,  se poate folosi atat la dansul mirilor, cat si in oricare alt moment special al serii. Se poate alege dintr-o varietate mare de forme si culori.

Pret : 200 euro / 5 lansari