ILUMINAT AMBIENTAL

         Iluminatul salii a devenit o necesitate pentru orice eveniment special. Lumina poate accentua arhitectura deosebită a unei sali, poate atrage atenţia asupra anumitor detalii, poate masca defectele, poate conferi un aer sacru sau maiestuos. Fie pentru a evidentia masa mirilor, fie amplasate in toata sala, luminile ambientale aduc evenimentul dvs la viata.


lumini ambientalelumini ambientale       INAINTE                                                                                                          DUPA

         Se folosesc  proiectoare tip led de mare putere (36 - 108 w) care bat de jos in sus, nu se vad si nu deranjeaza. Acestea pot functiona pe o culoare fixa aleasa de catre dvs sau legate impreuna sa treaca de la o culoare la alta. Tinem sa precizam ca luminile noastre sunt de ultima generatie, sunt foarte puternice si au vizibilitate chiar daca este zi afara. ATENTIE! Sunt firme care au in dotare proiectoare ieftine cu leduri mici de 10mm. Cu lumina aprinsa, acestea nu se vad de loc, iar dvs. ati aruncat banii pe fereastra !

Costul serviciului :* Lumini ambientale pentru masa mirilor 50 euro
* Lumini ambientale pentru toata sala (inclusiv masa mirilor) intre 150-300 euro (in functie de marimea salii)

 

Te invitam sa vizitezi galeria noastra de poze !