MOVING HEAD. Dau viata ringului de dans.
            Moving head-urile sunt lumini inteligente pentru spectacol comandate de un mixer de lumini si un soft special. Se pot face scene de lumini personalizate pentru dansul mirilor, ambiental pentru momentul mesei (fasciculele se plimba pe tavan si pereti), pentru dansuri lente si pentru show-ul efectiv. Acest gen de lumini scot din anonimat orice ring de dans si vin postate pe un schelet profesional special de lumini. Au o putere de iluminare de 575w (hmi) si se vad fara nici o problema indiferent daca evenimentul se tine inauntru sau afara, pe timp de noapte sau pe zi.  


           Avem capacitatea de a controla culorile, modele, viteza, intensitatea, luminozitatea ceea ce va schimba complet la starea ta de spirit. Culorile, flash-uri, și stroboscoape de lumini se sincronizeaza perfect cu ritmul muzicii, în scopul de a crea o experiență uimitoare pe ringul de dans pentru tine si invitatii tai toata noaptea !
Costul serviciului : 200 euro (inclusiv schela de lumini si luminist)

                                                        FOLLOWSPOT. Spotul de urmarire.  

            Follow Spot-ul sau spotul de urmarire este foarte recomandat pentru primul dans al mirilor. Se sting toate luminile salii, iar un proiector de 1200w ii urmareste pe miri ca la spectacol. Un efect deosebit il are si la intrarea tortului sau daca exista un invitat special (artist) care trebuie scos in evidenta.

Costul serviciului : 70 euro (inclusiv luminist)

   PERDEA DE STELE. Starcloth

           Perdeaua de stele Starcloth este completarea perfecta pentru ziua nuntii tale pe care o gasiti in mod exclusiv numai la noi. Produce un efect magic de lumini de stele. Perdeaua  noastra de leduri este foarte eleganta, fiind fabricata dintr-un material ignifug de inalta calitate, care permite controlul vitezei si al luminozitatii. Arata perfect în spatele mirilor, a trupei, DJ-ului , a ringului de dans sau pentru acoperirea pereţilor inestetici.

Costul serviciului : 50 euro ( fara schela lumini )

         LUMINI DINAMICE

        Luminile dinamice pentru ringul de dans creeaza o delimitare intre zona de masa si ringul de dans. Au o putere de iluminat de 250w si functioneaza dupa muzica. Ajuta foarte mult la destinderea atmosferei si pot functiona si isi fac efectul chiar daca luminile localului sunt pornite.

Costul serviciului : 50 euro/buc.